Vesti Video Foto galerija Statistika Moj Sportal

›› Anketa

Predsednik FIFA biće:

›› Zanimljivosti

Košarkaši Zvezde bodrili fudbalere (FOTO)
21 mart 2015

Mnogo puta do sada fudbaleri Crvene zvezde bili su redovni gosti na košarkaškim utakmicama crveno-belih. Došlo je vreme da majstori sa većom loptom uzvrate na isti način. Utakmicu između fudbalera ...

Svetski fudbal

SPORTAL.RS: Antić preuzeo Šandong

24 decembar 2012 | 12:10(9)
Radomir Antić potpisao je danas ugovor sa kineskim Šandongom. Bivši srpski selektor imao je nekoliko ponuda u poslednje vreme, postojala je mogućnost da završi na klupi Ukrajine, ili u nekom od klubova iz Rusije, ali su najkonkretniji bili Kinezi, a svi detalji dogovoreni su danas pre podne u Frankfurtu.

Kako SPORTAL.RS saznaje, ugovor je potpisan na dve godine, a Antić će u Kinu otputovati dan posle Božića, 8. januara. Pre njega ovaj klub vodilo je još nekoliko srpskih stručnjaka: Slobodan Santrač, Đoko Koković i Ljubiša Tumbaković.

- Zadovoljan sam obavljenim poslom. I pored brojnih ponuda, ova je bila najkonkretnija i na obostrano zadovoljstvo završili smo posao - rekao nam je Antić. - Putujem u Kinu odmah posle Božića i verujem da će saradnja sa ovim klubom, za koji su uspešno radili naši treneri, biti nastavljena.

Više o ovoj temi

Ništa od Antića, Valensija izabrala novog šefa
Antić kandidat za klupu Valensije
Vilanovina Barsa izjednačila Antićev rekord
Antić: Ne plašim se izazova u Kini
Antić za SPORTAL.RS: Impresioniran sam Kinom
Arsenije Šoškić
glavni i odgovorni urednik
9

6919

Dodaj komentar komentari (9)

Miso Uzice 9
odgovor
24 decembar 2012 | 18:01

Mister, neka je sa srecom, zelimo ti puno uspeha u novom klubu...

ROKI 8
odgovor
24 decembar 2012 | 18:02

Odgovor na komentar [#3] od "ko sme"

Mnogo je kume. Ajd u 90.

krkela 7
odgovor
24 decembar 2012 | 17:01

Covek samo pare juri....

DejanCZV 6
odgovor
24 decembar 2012 | 16:20

Ne vrati se na mesto Selektora Srbije uništi nas Miha :xD

veliki RA 5
odgovor
24 decembar 2012 | 16:08

Radomir Antić, izjava za medije, citiram: "RADOMIR ovom prilikom izjavljuje da preuzima kineskog prvoligaša. Naravno da će ekipa igrati lepršav, atraktivan i efikasan fudbal, jer kao što je i poznato i sam RADOMIR je takav. RADOMIR neće trpiti uvrede igrača, uprave, navijača jer ne želi da se naruši RADOMIROV ugled uglađenog i nadasve vrhunskog stručnjaka. RADOMIR pozdravlja sve pristalice i poklonike kineskog fudbala i fudbalskog kluba Šandong."

Ovaj komentar je predugačak. Za ceo komentar kliknite ovde

Serbian 4
odgovor
24 decembar 2012 | 16:07

I jos uvek se nadam njegovom povratku u reprezentaciju. Kazu nada umire poslednja!

DjoJo 3
odgovor
24 decembar 2012 | 14:10

Vrhunski strucnjak hehehehehehehe

ko sme 2
odgovor
24 decembar 2012 | 14:11

U 100 marki da ce da dobije Lipija

goran holland 1
odgovor
24 decembar 2012 | 12:35

Boze narode...pa novinari nadjose posao coveku ni krivom ni duznom.On zadnjih 12 meseci seda na klupe klubova od Iarana do Pakistana a uvek zavrsi na klupi ...a to je ona pod lipom na Zlatiboru kod njegove kuce!

1
Ime:
Komentar:
Tabarez zlatom okajao grehe
Ispadanje je najmanji problem Rivera
31 jul 2011 01 jul 2011
Oskar Tabarez je mogao i da ode sa klupe Urugvaja posle briljantnog vođenja tima na prošlom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, ali odlučio je da ostane za kormilom reprezentacije, koju je pre nekoliko dana ...
Posle 110 godina u prvoj ligi (Primera), "milioneri" su ispali u drugu (Primera B nasional) i tako u istoriji kluba i fudbala u Argentini došli do kraja, ali i početka jednog doba. River je osvojio 33 ...
Lovre za SPORTAL.RS: Nikad više na Bliski istok, bio sam zarobljenik Estegala
28 novembar 2013
Nikad više na Bliski istok. Tako razmišlja Goran Lovre koji je u prehodna četiri meseca proživeo "pakao" u iranskom Estegalu. U obzir, za dalju karijeri dolazu samo klubovi iz Evrope, a šta će se dešavati dalje ostaje da se vidi. Nekadašnji vezni fudbaler Anderlehta, Groningena i ...

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile