Vesti Video Foto galerija Statistika Moj Sportal

›› Anketa

Najbolji u pobedi Srbije nad Jamajkom bio je:

›› Zanimljivosti

Bivši igrač Zvezde Šišić preti Gatuzu: Dobićeš batine
20 novembar 2014

Mirnes Šišić je izgubio živce nakon što ga je njegov trener Đenaro Gatuzo optužio da je špijun. Da, dobro ste pročitali, špijun, koji je odao poverljive informacije iz svlačionice ...

Svetski fudbal

SPORTAL.RS: Antić preuzeo Šandong

24 decembar 2012 | 12:10(9)
Radomir Antić potpisao je danas ugovor sa kineskim Šandongom. Bivši srpski selektor imao je nekoliko ponuda u poslednje vreme, postojala je mogućnost da završi na klupi Ukrajine, ili u nekom od klubova iz Rusije, ali su najkonkretniji bili Kinezi, a svi detalji dogovoreni su danas pre podne u Frankfurtu.

Kako SPORTAL.RS saznaje, ugovor je potpisan na dve godine, a Antić će u Kinu otputovati dan posle Božića, 8. januara. Pre njega ovaj klub vodilo je još nekoliko srpskih stručnjaka: Slobodan Santrač, Đoko Koković i Ljubiša Tumbaković.

- Zadovoljan sam obavljenim poslom. I pored brojnih ponuda, ova je bila najkonkretnija i na obostrano zadovoljstvo završili smo posao - rekao nam je Antić. - Putujem u Kinu odmah posle Božića i verujem da će saradnja sa ovim klubom, za koji su uspešno radili naši treneri, biti nastavljena.

Više o ovoj temi

Ništa od Antića, Valensija izabrala novog šefa
Antić kandidat za klupu Valensije
Vilanovina Barsa izjednačila Antićev rekord
Antić: Ne plašim se izazova u Kini
Antić za SPORTAL.RS: Impresioniran sam Kinom
Arsenije Šoškić
glavni i odgovorni urednik
9

6714

Dodaj komentar komentari (9)

Miso Uzice 9
odgovor
24 decembar 2012 | 18:01

Mister, neka je sa srecom, zelimo ti puno uspeha u novom klubu...

ROKI 8
odgovor
24 decembar 2012 | 18:02

Odgovor na komentar [#3] od "ko sme"

Mnogo je kume. Ajd u 90.

krkela 7
odgovor
24 decembar 2012 | 17:01

Covek samo pare juri....

DejanCZV 6
odgovor
24 decembar 2012 | 16:20

Ne vrati se na mesto Selektora Srbije uništi nas Miha :xD

veliki RA 5
odgovor
24 decembar 2012 | 16:08

Radomir Antić, izjava za medije, citiram: "RADOMIR ovom prilikom izjavljuje da preuzima kineskog prvoligaša. Naravno da će ekipa igrati lepršav, atraktivan i efikasan fudbal, jer kao što je i poznato i sam RADOMIR je takav. RADOMIR neće trpiti uvrede igrača, uprave, navijača jer ne želi da se naruši RADOMIROV ugled uglađenog i nadasve vrhunskog stručnjaka. RADOMIR pozdravlja sve pristalice i poklonike kineskog fudbala i fudbalskog kluba Šandong."

Ovaj komentar je predugačak. Za ceo komentar kliknite ovde

Serbian 4
odgovor
24 decembar 2012 | 16:07

I jos uvek se nadam njegovom povratku u reprezentaciju. Kazu nada umire poslednja!

DjoJo 3
odgovor
24 decembar 2012 | 14:10

Vrhunski strucnjak hehehehehehehe

ko sme 2
odgovor
24 decembar 2012 | 14:11

U 100 marki da ce da dobije Lipija

goran holland 1
odgovor
24 decembar 2012 | 12:35

Boze narode...pa novinari nadjose posao coveku ni krivom ni duznom.On zadnjih 12 meseci seda na klupe klubova od Iarana do Pakistana a uvek zavrsi na klupi ...a to je ona pod lipom na Zlatiboru kod njegove kuce!

1
Ime:
Komentar:
Tabarez zlatom okajao grehe
Ispadanje je najmanji problem Rivera
31 jul 2011 01 jul 2011
Oskar Tabarez je mogao i da ode sa klupe Urugvaja posle briljantnog vođenja tima na prošlom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, ali odlučio je da ostane za kormilom reprezentacije, koju je pre nekoliko dana ...
Posle 110 godina u prvoj ligi (Primera), "milioneri" su ispali u drugu (Primera B nasional) i tako u istoriji kluba i fudbala u Argentini došli do kraja, ali i početka jednog doba. River je osvojio 33 ...
Lovre za SPORTAL.RS: Nikad više na Bliski istok, bio sam zarobljenik Estegala
28 novembar 2013
Nikad više na Bliski istok. Tako razmišlja Goran Lovre koji je u prehodna četiri meseca proživeo "pakao" u iranskom Estegalu. U obzir, za dalju karijeri dolazu samo klubovi iz Evrope, a šta će se dešavati dalje ostaje da se vidi. Nekadašnji vezni fudbaler Anderlehta, Groningena i ...

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile