Vesti Video Foto galerija Statistika TV Program Moj Sportal

Tabela Strelci Raspored

Sloboda Point Sloboda Point

Sloboda Point 0:1 Voždovac

Poslednji:
28.05.2014

-

Sledeći:
 

Osnovan: 1925.
stadion: Gradski
predsednik: Dragan Subotić
trener: Ljubiša Stamenković
web: Sloboda Point

Vesti | Video | Fotogalerija | Statistika | Fudbaleri | Uspesi

Srpski fudbal

Zajednica superligaša: Bilo je gužve, udaren je Stamenković

16 april 2013 | 18:16(4)
Zajednica superligaša: Bilo je gužve, udaren je Stamenković

U Zajednicu superligaša stigli su izveštaji delegata povodom incidenta koji se dogodio po završetku utakmice 23. kola Jelen Superlige odigranoj na "Karađorđu". Komesar za takmičenje Jelen Superlige Branislav Delić izjavio je da je delegat utakmice Vojvodina - Sloboda Point Nenad Nikolić u dospelom izveštaju potvrdio da je došlo do napada na trenera Slobode Ljubišu Stamenkovića.

- Delegat Nenad Nikolić potvrdio je navode koje je dao u protokolu i opširnije pojasnio da je nakon završetka utakmice između Vojvodine i Slobode Point prilikom ulaska u hol prema svlačionicama došlo do gužve i da je bilo prisutno nekoliko neovlašćenih lica. Jedno od njih je udarilo trenera gostiju Stamenkovića rukom u glavu. Posle intervencije redara i policije situacija se smirila - rekao je Delić za SPORTAL.RS.

Prema rečima komesara za takmičenje JSL delegat je tražio pismene izjave od predstavnika klubova, koji su kazali da će se naknadno izjasniti oko ovog incidenta.

- Sudije su izjavile da su već bile u svlačionici i da ništa nisu videle. To lice, koje je udarilo Stamenkovića, nije iz redova Vojvodine, policija ga je identifikovala i to je sada dalje na njima. Mi predmet ustupamo Disciplinskoj komisiji na postupak - dodao je Delić.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak će održati sednicu, na kojoj će se između ostalog raspravljati o ovom događaju. Prema propozicijama takmičenja odgovornost za ovakve ili slične incidente snosi domaćin meča, zbog loše organizacije utakmice, a moguće mere su novčane kazne i igranje bez prisustva publike.

(Foto: MN Press)


Više o ovoj temi

FK Sloboda: Zaprepašćeni smo pojavama koje su se dogodile u Novom Sadu
Policija identifikovala ko je udario Stamenkovića
Policija: Prijava protiv FK Vojvodina i R.B.
Sloboda Point dogovorila saradnju sa sjeničkom Slogom
Disciplinska komisija poziva na saslušanje trenera Slobode Point i delegata
Kala Ture novo pojačanje Slobode Point
Sportal.rs
sportske vesti
4

2215

Dodaj komentar komentari (4)

Razum 4
odgovor
16 april 2013 | 21:43

Jos jedan dokaz da su novosadske i beogradske crveno-bele sestre bliznakinje! Misle da se samo silom resavaju sve stvari! Uzas!

aha 3
odgovor
16 april 2013 | 20:56

Sad je bar jasnije ovaj iznenadni ekspoze gospodina KANA i vrla potresna ispovest.Ali sta znaci ovo "nije iz redova Vojvodine"da nije neko sa ulice zalutao u klupske prostorije,zna se istina samo treba se reci.

Shomyla 2
odgovor
16 april 2013 | 19:49

Sramota... a zna se odlicno da ga je isamarao bata kan kan u drustvu svojih gorila...

Apsana 1
odgovor
16 april 2013 | 18:58

Nema sta baš gospodski od gospode iz Ns

1
Ime:
Komentar:

Ugled Partizana nema cenu, a ako se ćuti, ko kaže ...

Bodiroga će preuzeti Partizan, pitanje je samo ...
14 mart 2014 12 februar 2014
Lotar Mateus je u samo nekoliko redova autobiografije koju je izdao prešao put od omiljenog Nemca među navijačima Partizana do persone non grata u Humskoj. Istakao je rekorder po broju mečeva za "pancere" kako je ...
Dragan Đurić je prošlost Partizana, hteli to da kažu u Humskoj sad, ili za nekoliko nedelja ili meseci, jasno je da posle pet osvojenih titula za vreme njegovog mandata prvi čovek kluba odlazi. Rezultati svakako ...
Terzić za SPORTAL.RS: Verujem da nam se FSS neće zamerati, Zvezda je uvek opasna
16 jul 2014
Titula je donela mir, ali ne i idilu kada su u pitanju odnosi Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije. Navijači crveno-belih, najblaže rečeno, nisu srećni što je Tomislav Karadžić i dalje na čelu "kuće fudbala". Šta o svemu misli novi generalni sekretar kluba sa "Marakane", Zvezdan Terzić? Ni on gotovo ...

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile